Finér i alle afskygninger

Finér er træ i sin ædleste form og giver dermed produkter en ekstra dimension i kraft af en naturlig glød, som ikke kan skabes på kunstig vis. At frembringe dette kræver know-how og mange års erfaring.

Netop dette er kernen i vores udvælgelse af samarbejdspartnere på dette område.

I produktmenuen finder I oplysninger om vores brede sortiment af finér og om vores samarbejdspartnere. Gå gerne på opdagelse og læs mere om begge dele.

Vi dækker de almindelige typer af skrællet finér samt knivskåret finér, som både råfinér og på fixmål klar til brug.

En spændende nyhed er CWP ("det nye birk"), som åbner helt nye muligheder for at lege med farver i finér.

Derudover er vi også leveringsdygtige i andre produkter, hvori finér indgår. Bl.a. forskellige pladetyper med finér på samt finéromviklede emner.

Knivskåret finér på fixmål

Formatfinér

 

I samarbejde med vores kunder definerer vi træsort, struktur, kvalitetsniveau, udseende, opbygning og udtryk. Således opnår du som kunde gennem personlig rådgivning, individuel finérsortering tilpasset dit produkt, kontinuitet og ensartethed i din finér og en konkurrencedygtig pris. Kort leveringstid, fast kalkulationspris og nul lagerbinding.

Vi arbejder i alle konventionelle finérer, samt tekniske finérer i tykkelser op til 1,8mm.

I samarbejde med Hobb sikrer vi naturligvis, at alle finérerne kommer fra bæredygtig produktion.

Finér i høj kvalitet

 

Vi lægger stor vægt på troværdighed og kvalitet, og har konstant fokus på evaluering af vores produkter, for at sikre løbende forbedringer.

Finér er træ i sin ædleste form.
Sammen med vores samarbejdspartnere sikrer vi, at du som kunde høster udbyttet af de bedste råvarer og fremstillingsprocesser.

Det er vigtigt for os at du som kunde føler dig tryg, og at produktet lever op til dine forventninger. Derfor er vi som din partner altid i tæt dialog med dig for at sikre dette.

Sammen med vore partnere på finér i Blokvarer er vi leveringsdygtige i alle gængse træsorter fra Lager i Bl.a. Tyskland.

I samarbejde med en af Europas førende producenter, Brugère, tilbyder vi skrællet bøgefinér på fixmål.

Denne franske producent er kendt for sin høje kvalitet på skrælningen, som er medvirkende til at minimere omkostningerne til pudsning og overfladebehandling.

Bøgefinér leveres som standard i tykkelser fra 0,7 til 2,0mm, men fås også op til 4,0mm. Den maksimale længde er 2680mm.
Finéren sorteres som standard i kvaliterne A, AB, ABC, BC, og CDE samt i individuelle sorteringer efter aftale.
Som varianter skrælles også Eg, Ask og Poppel

I samarbejde med den finske producent Koskisen tilbyder vi skrællet birkefinér på fixmål.

Birkefinéren kan leveres i tykkelser på henholdsvis 0,6 og 1,5mm sorteret i standardkvaliteterne A, AB, ABC,BC og CD.
Andre individuelle kvaliteter tilbydes efter aftale.

Ligeledes kan finéren leveres proppet for borteliminering af en del af de knaster, der ellers typisk vil være at finde i en birkefinér.

TOP